Azoknak szólok, akik gyakran nézik a Cartoon Network-öt. Én régen is néztem, de mostmár naphosszat, mivel a szemét DigiTv kivette a Comedy Central-t a csatornakiosztásból.

 

 

 

 

 

 

 

Biztos láttátok Samurai Jack és Johnny Bravo bumperját, a mosás napját. Videót sajnos csak angolul tudok beágyazni nektek, tessék:

 

A szöveg nagyjából.

Jack, Bravo: A mosás napja.

Bravo: Igen.

Jack: Úgy látom kedveled a feketét. Igazam van?

Bravo: Úgy látom te meg a rózsaszínt.

Jack: Ohh

Bravo: Hiszen az az.

Sziporka: Upsz. Elnézést.

 

 

Na most nem tudom, hogy kinek pattanhatott ki a fejéből az ötlet erre a bejátszásra, de eléggé leégeti szegény Jack-et. Az még rendben van, hogy leszólítják egymást, hogy ez a mosás napja, de hogy ezt egy meleg mosollyal teszi Jack, az már nincs rendjén. Nem tudom ki szokott mosodában ismerkedni, de hogy ezt úgy teszi egy férfival, hogy megjegyzi, mit gondol az ízléséről, az már túlllépte a meleg és a hetero közötti határt. Az, hogy rózsaszín lett a ruhája, már Sziporka hibája, de az előbbi két dolog miatt nagyon haragszok a bejátszás kitalálójára.

Szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://pauser.blog.hu/api/trackback/id/tr201688519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása